Espoon yöelämä ja viihde

Vaikka moni espoolainen suuntaa illanviettoon mielellään Helsingin yöelämään, löytyy toki Espoostakin muutamia todella mukavia vaihtoehtoja illanviettoon, juhlimiseen ja hauskanpitoon. Tunnetuimmat yökerhot löytyvät juurikin Espoon tärkeimmistä kaupunkikeskittymistä.

espoo_4Yksi suosituimmista on aikaisemmin nimillä Fellini ja Aladdin tunnettu yökerho, joka nykyään kantaa nimeä Bada Bing. Yökerho toimii aivan Tapiolan sydämessä Vesiputoustalon vieressä ja se on ollut jo pitkään paikallisen nuorison suuressa suosiossa. Bada Bingissä on mahdollisuus käydä tanssilattian puolella heittämässä kannat kattoon tanssimusiikin tahtiin tai vaihtoehtoisesti istua rennommin baarin rokkipuolella, jossa käy silloin tällöin esiintymässä myös live-bändejä. Bada Bingin parhaimpia puolia on siellä järjestetty ruokatarjoilu, joka koostuu muun muassa erilaisista wokeista. Tämä jos mikä on virkistävää vaihtelua juhlinnan jälkeen nautittuihin kebab-annoksiin! Bada Bing tarjoaa vähintään muutaman juhlijan seurueille ilmaisen kyydin kotoa suoraan Bada Bingin eteen, josta on helppo lähteä viettämään iltaa yökerhon uumeniin.

Toinen vaihtoehto yöelämän viettoon löytyy Espoon keskuksesta, jossa bilettäjiä palvelee monelle espoolaiselle tuttu Kannunkulma. Täällä sekä opiskelijat että hieman vanhempi väki istuvat sulassa sovussa nauttimassa rennosta illasta.

Kolmas varsin suosittu baari löytyy Matinkylässä sijaitsevasta Ison Omenan ostoskeskuksesta ja sen nimi on Bella Ciao. Paikka toimii päiväsaikaan ravintolana, mutta illalla ja viikonloppuisin se herää aivan uuteen uskoon kun kaupungin juhlijat suuntaavat pitämään hauskaa Bella Ciaon tanssilattialle.

Mikäli on enemmän kiinnostunut tanssimisen sijaan esimerkiksi oluista ja erikoisoluiden maistelemisesta, suosittelisi moni espoolainen asiasta kysyttäessä paikkaa nimeltä Gallow’s Bird. Kyseessä on varsin huomaamaton pubi Tapiolan ja Niittykummun välissä kulkevan tien varrella, mutta sisään astuessa huomaa hyvin nopeasti, että paikan oluttarjonta on poikkeuksellisen kattavaa. Tarjolla on maahantuotuja erikoisoluita hyvin monesta maailman kolkasta, joten elämyksiä kaipaavan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa kyseiseen pubiin.

Espoosta löytyy myös muutamia verrattomia kasinoita, joiden tarjonta ei kalpene Helsingin tarjonnalle. Espoon keskuksen suunnalta löytyy Entressen ostoskeskuksen yhteydessä toimiva letkeä Pelaamo, Leppävaarassa sijaitsevasta Sellon ostoskeskuksesta suuren maailman tuntua henkivä Feel Vegas Club Sello Espoo ja Tapiolasta niin ikään viihdyttävä Pelaamo, joka sijaitsee ostoskeskus Ainoassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *