Menossa ostoksille Espooseen?

Jos shoppailu on lähellä sydäntä tai mieli tekee muuten vaan käydä katsastamassa Espoosta löytyvää ostostarjontaa, on siihen tarjolla hyvin monipuolisesti mahdollisuuksia. Kaupungista löytyy useampikin suuri ostoskeskus, jotka lukeutuvat koko maan merkittävimpiin ostoskeskuksiin.

Kauppakeskus_Sello3_Espoo_FinlandYksi näistä on kauppakeskus Sello, joka sijaitsee Leppävaarassa junaradan vieressä helposti julkisen liikenteen varrella. Sello on yksi maamme suurimmista ostoskeskuksista ja se tarjoaakin pari supermarkettia, useita kahviloita, kymmeniä ravintoloita sekä myymälöitä vaatekaupoista elektroniikkaketjuihin.

Toinen merkittävä ja maan toiseksi suurimmaksi ostoskeskukseksi vähitellen muuttuva Iso Omena löytyy Matinkylästä. Ison Omenan valikoima liikkeiden osalta on melko samantyyppinen kuin Sellossakin, mutta hiljattain tapahtuneen laajennuksen ansiosta tarjonta on muuttunut entistäkin monipuolisemmaksi. Isosta Omenasta löytyy muun muassa tasokkaampia merkkimyymälöitä sekä sisustuskauppoja erilaisten vaateketjujen ja kirjakauppojen ohella. Ravintolatarjonta on niin ikään hyvin monipuolinen, joten teki mieli sitten sushia, kanansiipiä, pastaa, pizzaa, kiinalaista, korealaista, thaimaalaista, amerikkalaista tai pohjoismaalaista ruokaa, löytyy kaikkea tätä Isosta Omenasta.

Espoon keskuksessa toimii kauppakeskus Entresse, jonka läheltä löytyy myös Espoontorin ostoskeskus. Nämä ovat keskiespoolaisten vakiopaikkoja, joissa on tarjolla kaikki yleisimmät vaatemyymälät sekä esimerkiksi Tarjoustalo ja korukauppoja. Entresse on helposti saavutettavissa esimerkiksi bussilla tai junalla.

Moni odottaa mielenkiinnolla Tapiolassa jatkuvasti laajentuvan ostoskeskus Ainoan lopputulosta. Metron avauduttua luvassa on Tapiolaan hyvin monipuolinen, moderni ja tyylikäs kauppakeskus, josta löytyy design-putiikkien ohella yhtä lailla myös nuorison suosimia vaateliikkeitä ja paljon muutakin. Kauppakeskus Ainoa on varsin raikas ja kauniisti toteutettu kokonaisuus, joka täydentää muutenkin uudistuvan Tapiolan yleisilmettä erinomaisesti.

Mikäli ostoskeskuksista saa jossain vaiheessa tarpeeksi ja haluaa kokeilla jotain vähän erilaista, ei Espoosta kannata lähteä yhtään minnekään. Kaupungista löytyy nimittäin muutamakin eri outlet-myymälä, joista voi löytää itselleen todellisia aarteita kun paikalle sattuu osumaan oikeaan aikaan. Lommilassa toimii Iittalan outlet, jonka myymät Iittala-tuotteet ovat tavanomaista edullisempia. Mikäli kosmetiikkavarasto kaipaa uudistusta, kannattaa käydä katsomassa Kauklahdessa sijaitseva Lumenen tehtaanmyymälä. Kolmas suosittu outlet on nimeltään Espoon lahjatupa. Täältä voi käydä hankkimassa uniikkeja lahjoja ja kylään viemisiä kuten käsintehtyjä kynttilöitä ja koriste-esineitä, jollaisia tuskin tulee vastaan muualla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *