Tervetuloa tutustumaan Espooseen tämän monipuolisen sivuston kautta. Olitpa sitten käynyt Espoossa jo joskus aikaisemminkin tai vasta suunnittelet ensimmäistä matkaasi sinne, löydät täältä varmasti paljon mielenkiintoista luettavaa. Toki myös espoolaiset ovat tervetulleita tutustumaan sivustoon ja tunnelmoimaan oman kotikaupunkinsa erinomaista tarjontaa ja ainutlaatuisuutta. Espoo jää liian usein naapurikaupunkinsa Helsingin varjoon, vaikka kaupungilla on todella paljon upeaa nähtävää ja tekemistä tarjottavanaan. Tuskin onkaan mikään ihme, että moni helsinkiläinen on päättänyt karistaa pääkaupungin tomut jaloistaan ja siirtynyt Espoon puolelle asumaan.

Tältä sivustolta löydät erilaisia Espoota koskevia artikkeleita, joissa esitellään kaupunkia monelta eri kantilta. Sivustolla esitellään muun muassa Espoon historiaa aina sen varhaisista vaiheista lähtien nykypäivään. Lisäksi tarjolla on vinkkejä siihen, mitä kaikkea Espoossa käydessä kannattaa tehdä silloin kun haluaa saada vierailustaan mahdollisimman paljon irti. Espoo tarjoaa monenlaisia museoita ja roppakaupalla kulttuuria. Kaupungista löytyy museoita joka lähtöön aina Espoon kaupunginmuseosta modernin taiteen museo Emmaan, automuseoon, kellomuseoon ja lelumuseoon, joista kerrotaan enemmän tämän sivuston muissa osiossa.

Yksi Espoon upeimmista piirteistä on tietenkin sen luonnonläheisyys. Espoosta löytyy rantaviivaa monenkymmenen kilometrin pituudelta ja lisäksi kaupungin saaristo on vertaansa vailla. Sivustolta löydätkin vinkkejä siitä, miten Espoon rannikkoseuduista ja saaristosta on mahdollista nauttia mahdollisimman perusteellisesti. Toinen merkittävä osa Espoota on sen metsäisyys ja ennen kaikkea kaupungin pohjoisosasta löytyvä upea Nuuksio ja sen kansallispuisto. Sivustolta löytyvää Nuuksiota koskevaa artikkelia kannattaa ehdottomasti käydä silmäilemässä, mikäli luonto on lähellä sydäntä.

Tietenkään ei sovi unohtaa kaupungin viihdetarjontaa. Espoosta löytyy useampikin valtakunnallisestikin merkittävä ostoskeskus kuten Sello, Iso Omena ja Ainoa, joiden kuvauksia pääset lukemaan sivustolla. Mikäli yöelämä ja viihde sattuvat kiinnostamaan, kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa aihetta koskeva artikkeli, josta saat vinkkejä kaupungin parhaimpia menomestoja ja kasinoita koskien.